Aug. 19, 2014

Dagen bjöd på besök hos herr optiker och halv storm. Bytte dessutom olja på bilen så kom hem sent så blev ingen ridning idag, gick med hundarna och tränade lite. Nikko tränade jag typ alla skyltar ur rally nybörjarklassen, det gick finemang och han lyssnade fint. Tappade nästan aldrig fokus, supernöjd med tjockisfluff!
Jag hade köpt en ny klicker (tappar alltid bort dom) så körde mycket handtarget med Nikko, han är ju klickad så fattar löjligt fort. Skulle köra samma med Vanja men hon är ju aldrig klickad så hon blev mest rädd för ljudet hehe. I alla fall så fattade hon konceptet fort och vi testade på följa john. Alltså jag gick bara omkring och varje gång hon kom upp på vänster sida fick hon belöning. Med smarta Vanja resulterade det i en hund som höll sig på vänster sida konstant. Riktigt duktig!

Var dessutom och köpte lite lusern till att ha till pållen, är ju bra med protein i det, sen ska hon ju bara ha litelite för att lyckas skölja ner mineralgrejset, så det blir nog bra. Hela bilen luktar lusern nu, mmmmm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback