förvåning

Det är konstigt hur det kan slå till, sådär oväntat. Hur det kan splittra en dröm man trodde skulle bli verklighet. Hur dag kan vändas till natt på bara en sekund, ja, jag blir förvånad. Nu pratar jag inte om speciellt jobbiga saker, mest saker jag kanske sett fram emot, som en inflytt i en lägenhet, som nu får vänta. Vi lägger upp det på framtiden, sparar alla jobbiga frågor tills imorgon. Men det är mer än så, det är inte bara mina frågor, det är även de svar jag ville ha.

Jag sökte svar, men det var inte förrän ungefär en vecka sedan som jag faktiskt insåg att jag inte längre sökte efter svar, allt jag ville ha var bara....? ja vad ville jag ha? nej ingenting, jag insåg right there and then att ALLTING jag ville ha var en chans att säga tack. Och jag hoppas innerligt att jag vågar ta mod till mig att säga tack.

I alla fall, varit på en underbart rolig föreläsning idag, ja genetik är visst roligt! och fick en kram, aww säger hela min själ.

Just nu saknar jag mest min hund, jag får väl åka hem någongång inom en snar framtid och hälsa på han. men det som hände idag, att en nästan främmande människa blir glad och ger en sån enkel sak som en kram, det värmer på något sätt, men jag tvingas alltid efteråt att fundera på ifall jag gjorde rätt, eller ifall jag agerade fel i situationen, men sånt är väl omöjligt att veta?

Verkar som min plan går i lås och ifall allting fungerar så kommer jag ha en hund hos mig om dagarna fr.o.m. när jag flyttar till lägenheten och ifall han och Nikko kommer bra överens, slänger in en tjusig bild på min lapp :D





valet.

Nu är jag så fruktansvärt trött så jag ska till och med skriva ett blogginlägg om detta..

Alla som röstat på SD verkar få tycka precis hur de vill, men såfort jag frågar varför de röstade på detta parti så blir dessa personen svinsura och säger saker som "kalla mig inte rasist för det är jag inte!" jag har då inte kallat NÅGON för rasist men jag tycker att röstar man på ett perti så ska man veta vad man röstar på, något som många SD röstare inte verkar vara medvetna om eftersom de inte kan motivera sina val, säger inte att detta gällar alla som röstade på dem men det gäller i alla fall de jag pratat med.
Många verkar t.ex. inte vara medvetna om att de röstat på ett parti som har vad jag kan se efter att ha kollat på hemsidan, tre frågor. invandringen, brott, och äldre. Frågan väcks då direkt i mitt huvud, what about the rest? Arbetslösa, arbetare, sjuka? Majoriteten av det svenska folket? De har alltså ingen politik för dessa.

Trots att jag inte kastar skit på någon, trots att allt jag gör bara är att fråga VARFÖR människor väljer att rösta på ett sånthär parti så får jag bara skit tillbaka från dessa "anhängaer" Tydligen så får DE tycka vad de vill, men när man ställer frågor så tar de till defensiven på en gång.

Vi lever i en yttrandefrihet, jag vill gärna göra yttranden utan att få massa skit för det

Vad jag fått ut av den lilla skara jag känner är att de som röstade på SD gjorde det för att "röra runt i grytan" jag har också fått det mogna svaret: "därför". Är det alltså så att människor hellre röstar på ett parti som knappt har någon politik, än ett parti som faktiskt skulle kunna hjälpa dem? (äve att sd visserligen talar för pensionärer) Är det alltså så illa av de stora partierna att folk hellre röstar på ett främlingsfientligt parti än deras? Är det inte dags att de gör något åt det då? Jag tror vi kommer få se stora skillnader till nästa val, eller hoppas i alla fall. 

Vill återigen påpeka att vi har yttrandefrihet (än så länge) i detta landet, men sluta anklaga mig för saker och snälla, ta reda på lite OM partiet innan ni röstar på det.

.