Baby


Tjing för att va nån att ha

Vem ska se mig när jag vill va mig själv?,    Du?


Jepp nu börjar jag bli allmänt svinrädd för vad som ska hända på onsdag när vi drar till Liseberg eftersom jag har allmän fobi för allting som rör sig i olika riktningar väldigt fort.. Men vi får väl se hur det går.. Sist gick det ju riktigt hyfsat faktiskt även att adrenalinet var på tip top hela tiden! För övreigt så har S och jag roat oss med att fylla på alla glass-sorter idag och det var otroligt kul! not. och det fanns inga solero..
Jag tror jag känner något varmt o flyuffigt för DIG. just det. DIG. Den enda soom lyssnar på mig och finns där för mig när jag behöver dig, det betyder väldigt mycket för mig.. Och jag vill inte att du ska försvinna. Jag tror visserligen inte att du har några planer på det men jag vill inte att du försvinner ändå för det skulle bli väldigt tomt då.. Jag älskar dig väldigt mycket =)

Stå vid min olåsta dörr, i rakblad av biljus från gatan, ditt ansikte blekt nästan grymt. Det ekar i trapphusen droppar från fingrarna..
Och du vet
Kan det spela någon roll framtiden är ändå utom räckhåll för oss.
Säg nånting säg nånting nu du vet jag får panik av dina tårar.
Gör nånting gör nånting nu, förstör nåt, slå mig, förstör nåt jag överlever
Jag skulle alltid vara den som stog bakom dig, jag skulle alltid svara när du kalla på mig, jag skulle alltid, alltid, alltid...

GÖTEBORG!

På senare tid har jag blivit helt besatt av att flytta till göteborg!  Jag vet inte riktigt varför, det kan ha något att göra med mina connections i stan men liksom hallå! Göteborg is the place to be! Kolla bara på alla deras olika roliga namn! Typ partille, hisningen, mölndal. Alltså hälften av dom är så svåra att uttala att man helst skiter i det och åker till stokholm istället, men det är ju fel! Och hör bara på det engelska namnet, Gothenburg, det är ju så man garvar ihjäl sig.


Nej men skämt åsido så vill jag verkligen flytta dit! De har ju en så sjukt härlig dialekt där!
Och spårvagnarna! OH MY GOD!! spårvagnar asså!! Alltså visst man har ju åkt spårvagn i norrköping men det är ju bara tre linjer (på sommaren) och inte ens hälften så förvirrande som i göteborg!
Sååå, Göteborg it is! Göteborg is the shit! Okej, jag måste erkänna att deras hockylag suger men hallå, de har ju i alla fall fotbollslag som man kan vara stolt över, och Loket! och han den där andra gubben som var med i bingolotto!
Ja, göteborgarna har mycket att vara stolta över, jag önskar jag vore en av dom </3



Men en dag kära vänner, en dag så ska jag flytta till denna undersköna stad och bli en del av dess liv!! Jag kommer även vara där på Onsadg men bara på Liseberg. Vilket jag glömde nämna! De har ju Liseberg FFS! Nya attraktion (som går sönder) varje år! Och Balder, allvarligt tlat, hur länge kommer DEN att hålla haha!? Anyways, jag ser bara fördelar med att flytta till göteborg! Fina universitet, gator, strumpbyxor, affärer, människor. Jag är också helst övertygad om att det inte finns en enda mördare där! Eller knark! Förutom de som sköt A. Men det är ju en annan historia. Okej kan ske är det bara för att jag tittat för mycket på bingolotto men jag tycker verkligen att göteborgare verkar vara riktigt kramgoa människor! riktigt trevliga pajsare faktiskt! Och jag längtar tills jag blir en av dom så jag kan få en häftig dialekt och också bli förknippad med fot bollshuliganer, sjunkna multnande skepp, liseberg och mycket mer!

Göteborg(<3), vi ses!


Jag vet ej.

Jag vet ej är seriöst den mening som jag fått höra mest under hela dagen. Och jag fattar fortfarande inte att jag faktiskt åkte hit idag och inte igår, och jag fattar inte att jag är hungrig och min mat är inlåst...
Och just nu pratar jag med ngn (<33) och inser att om det regnar såhär mycket imorgon så får hunden gå utan mat för jag vägrar åka till berg i spöregn!!! Men men, vissa saker måste man ställa upp o göra för vovven, och det är bara 30 dagar tills jag faktikst hämtar min vovve, och vi hoppas på en uppgång i livet efter det :D
Kram  o GONATT förfna!

<767

Jahaja, idag blev det att shoppa loss lite med R. Och köpa lite allmänt skit som jag egentligen inte ville ha men sånt är livet, för övrigt är det VARMT! Så varmt att min guldfisk dött. R.I.P. Hugo. dog inte utav värme, snarare mord, men ha bor numera i toaletten.
Hemma nu för en gångs skull, bara hem och vända och sen tillbaka till jobbet.
Alldeles för många känslor och tankar som simmar omkring i mitt huvud nu. Jag vet att det hör till och att det ska vara så men på något sätt så är det som att explodera innuti, det är som att det finns för mycket tankar, det är för mycket som vill ha plats. Jag kan inte känna allting som jag borde känna och istället så känner jag ingenting. Jag känner kärlek visst. men mest är jag besviken över det som har hänt, mest besviken över att mina vänner försvinner ifrån mig och jag vet inte hur jag ska göra för att behålla dom? Jag har aldrig varit speciellt social.. inte heller speciellt bra på att behandla människor så som de ska behandlas, men någonstans så älskar jag ju mina vänner? Och jag vet att jag borde vara bättre på att ta kontaktmed dom och umgås, men på ett visst plan så är jag nöjd med att vara ensam, samtidigt som jag vill ha sällskap..
Men att ringa någon bara för man behöver någon just då känns ganska billigt, det känns som att det kvittar, det känns som att personen i fråga kommer tycka att jag utnyttjar den?

Åter igen vill jag ha den här personliga coachen som svarar på alla mina frågor. Samtidigt så har jag ju min allra bästa vän som jag vet aldrig skulle lämna mig och som jag alltid kan prata med, grejjen är att ingen annan verkar bry sig. Jag är ganska säker på att jag skulle öppna upp mer och berätta mer om jag kände att NÅGON verkligen brydde sig, men det känns inte som det så ofta.. och det är ju inte bra.

Sen dessa mediciner, som var ett misstag att börja med till att börja med... De gör bara allting svårare.
Nej, att reda ut allting själv är nog det enda sättet, jag väntar och väntar på att NÅGON av mina vänner ska höra av sig, en enda rad på msn, ett sms? Hur lång tid kan det ta? Men nej, ingenting, jag väntar för gäves.. Och om ingen ändå bryr sig så varför ska jag bry mig om att hålla vänskapen flytande?

 Jaja, jag får ju Nikko snart i alla fall, djuren är i alla fall några som alltid finns där
</3

Ulltuss <3



Och dom lilla gullungarna, han är så söt min lilla Nikko <3 längtar som bara den =D

Och idag var en allmänt kass och alldeles för varm dag utan bad, dock lite solande men men. Japp det är la ingen som är så¨värst intresserad av mitt liv så ska inte nämna något annat med än ett mentalt sammanbrott och jag nu för tiden ska försöka ladda upp lite mer bilder på min blogg för att locka läsare, och för att en bild säger mer än tusen ord XD Nej men vi som jobbar får väl hoppas på att värma böljan ger med sig snart, och att vecka 32 kommer någon g¨ång så att man kan få hämta lilla ulltussen D=

Bäbis <3



Bara 40 dagar kvar, ca :D