its so annoyingggggg

Nu ikväll blev Vanja dålig också, bara kräks allt. Som om det inte räckte med en hund som tycker att mat är överskattat och inte bör befinna sig i magsäcken? Suck alltså. Vanjas spya luktade dessutom jätteilla och hon blev väääldigt upprörd över att kräkas, stackars liten. Bara inte Nikkos skit har spridit sig till henne, fast det tror jag verkligen inte.
Nikko är dessutom jätteträningssugen nu, synd bara att jag lagt typ all träning på hyllan just nu, ehehehe.

you gonna get up and try, try, try

Spasmerhundar och tenta. Ingen bra kombination.
Men de mår bättre nu, båda två och det är ganska skönt.
Det har kommit en skum uppdatering till min mobil så den är ganska irriterande nu. Dessutom beställde jag ett nytt mobilskal som var skitfint på bilden men när den kom irl så var den typ babyrosa.. Skitfult verkligen. Ska aldrig beställa därifrån igen, ever.
På onsdag ska jag till Lysekil. Men nu har jag 3.5 timmar på mig att göra klart min tenta, så det är nog lika bra att jag gör det annars så blir nog någon sur på mig :(((
 
Fin egobild innan jag klippte mig i fredags, nu är min undercut helt blond och resten är rött hahaha fult.

shiiiiet azzzååå

jag glömde blogga, attans!


Drömmar

Det är över ett år nu sedan Krabat avlivades och jag drömde faktiskt om honom typ igår.
Han gick i en sjukhage ute på kullen, och ingen hade matat honom på ett år, ändå var han i sjukt fint hull! Så vi bara släppte ut honom på fri tillgång och han mådde fina fisken! Sjukt vad jag saknar den hästen alltså :(
Sedan spårade det ut rätt rejält och han förvandlades till en människa som ville jag skulle ta bilder medan han PTade sig och sedan var det någon som sa "MEN HAN ÄR OCKSÅ EN BRA TRAVHÄST!" och så förvandlades han till häst igen. Helt sjukt.
 
 

Kognition

Idag har vi haft ett seminarium om kognition, det var intressant. Mest intressant var det efteråt när Lina och jag diskuterade om Nikko tänker, eller ifall han bara handlar på instinkter. Varpå Lina kläcker kommentaren: "Jag tror att Vanja bara har instinker, jag tror inte att någon som tänker äter sitt eget bajs". Haha
 
Vi slutade med antibiotikan i torsdags och hon var bättre ett tag, men nu har hon blivit sämre igen, dumma hund. Ska lämna in ett nytt urinprov imorgon så får se vad de säger, sparkontot börjar torka ut nu så jag hoppas att det fixar sig snart :) Nikko blev också sjuk i samma veva och allt han kan äta är barnmat och ris, inget annat. Det är också lite jobbigt faktiskt. Ganska mycket mer omständigt att koka ris hela tiden än att ge honom torrfoder, och han behöver ju alla mineraler och bös han får ifrån fodret... Men jaja.
 
Två människor ska flytta ifrån stallet, en lite mer dramatiskt än den andra haha och stallherren gjorde en vacker parkering i diket idag. Ja ibland har man saker att skratta åt och det är väl tur det.