I love you, again.

I might need some time to dance around what I need to say; I love you to death.      I think I need a break..
Livet går åt helvete just nu. Det är inte bra. det är absolut inte bra när man inser att den man älskar älskar någon annan samtidigt. jag vet att jag inte är den mest perfekta människan i världen och att jag säkert förtjänar att må dåligt, men jag älskar ju honom. Jag vet inte varför det ska vara så svårt.
Det började mer som ett skämt, men sen när man får reda på saker man helst inte skulle velat veta.. det gör ont. och jag menar om jag inte hade hittat det själv så hade jag ju aldrig fått reda på det och besparat ganska många tårar.
Men nu är det inget att göra åt det.
Och A. Kom ihåg att berätta sanningen i framtiden.

Hela detta scerinario påminner mig äckligt mycket om ett annat jag var med om för ett tag sedan och jag gillar det INTE. dock betydde den personen inte hälften så mycket för mig som A. gör och jag vill absolut itne att han ska försvinna ur mitt liv. Samtidigt kan jag inte sluta gråta.

Jag älskar dig, jag gör det verkligen.

As the seasons change, remember how I used to be.

Fin fint alltså.
Malte ligger och dreglar på sängen, biologiboken väntar, samt alla andra böcker jag måste studera..
Fy fan alltså ibland hatar man skolan mer än vanligt, är det verklige nödvändigt att slänga ihop precis allting på två veckor så att elev efter elev krockar med väggen och sjunker ner i medvetslös depression, och då pratar jag inte om mig själv, nej nej.

För övrigt så kan jag rapportera att min hand mår inte mycket bättre än när den först slog i backen, me jag kan väl inte klaga, har alldeles för mycket att göra för att bry mig om sådana saker, jag menar händer? pft, vem behöver dom?

Over n out!

unlimited supply of bullshit

Förstå att jag kommer sätta begränsningar nu, att jag kommer dra stora jävla streck i bläck som inte kommer kunna suddas ut. Räkna med att få en tuff tid framför dig kiddo.

 Om jag inte var så jävla mesig asså.

Det är konstigt hur man kan acceptera något och sen nästa dag helt plötsligt komma på att man inte alls accepterar det, så man blir förbannad och tar ut det på sig själv. Fast det gör ju saken i regel inte bättre?
Fast det blir ju med ens mycket mer komplicerat om man i själva verket älskar personen det handlar om också..
det är svårt fr mig att acceptera saker jag inte vill acceptera, jag gömmer mig hellre och skiter i allting. Jag brukar lägga ner allting och bara strunta i det, glömma bort det, men hur ska man glömma bort någon man bryr sig så mycket om? hur skulle jag kunna göra det?
Det är väl min första riktiga konfrontation av psykisk smärta. Ibland ligger jag och skakar bara genom att tänka på det. Det är illa.

En annan sak som stör mig som inte borde störa mig är hur blint vissa personer på internet litar på en.
Det är illa.

I love you.

Så grymt uttjatat egentligen, men så sjukt.. sjukt.
På tal om det så är jag grymt jävla trött på att vara grymt jävla sjuk. mitt immunförsvar måste seriöst vara nere på noll, just nu är det magen som gör mitt liv till ett rent helvete.
Men vissa saker gör dock att livet känns lite lättare att leva med och man kan klara av att ge ett fejkat litet leende. DU (med stora bokstäver) är en av dem, en annan är bara mina minnen, och dom har kommit och gått ganska mycket på sistonde. Liseberg.. Ånestad.. Ledin haha
Det fina lilla brevet som jag bara MÅSTE posta nu alltså.

Det är i stunder när man är sjuk som man saknar dessa stunder.
och mårdkillen asså =P HAHA

- How are you swedes?
- What?
- How are you?
- What?
- for God's sake im trying to talk to you!
(fia) - Han försöker prata med dig!
- Whaaat????
(fia) - Du måste vara artig!
- åh, WHAT?? please.