poor baby

Idag var en dålig dag.

Till att börja med var Nikko ganska störd imorse vilket han alltid blir om han inte får gå ut på en gång.. och skällde.. men sen gick vi i alla fall till bussen som han fick åka på gratis =) och han var duttig ponke, sen gick vi från stan till valpkursen, det var svinkallt måste jag tillägga.. På valpkursen skulle vi va inomhus.. vilket kunde gått bättre.. Till att börja med var han duktig och lekte med Rambo som en idiot, men sedan gick det lite mer åt helvete.. Började med att han gjorde ett utfall mot lilla Buster som bara satt och tuggade på en pinne :( aen gjorde han ett till mot en annan hund jag inte kommer ihåg vad den heter... lite äckligt jag har aldrig sett honom sån men det är väl alla hormoner och sånt..
Nu blir det väl kastrering kanske, när han blivit mogen i så fall..

Det jobbiga är att han blir så stressad lätt nu, men istället för att va lugn mot honom så skriker halva familjen på honom.. det gör honom inte precis mindre stressad men det verkar vara svårt att förstå. Han skäller kanske 5 min sen lägger han sig och sover, man överlever det utan en massa bråk.
Jag börjar bli trött på allt bråk med min hund.

I don't believe you

Nej, sannerligen inte.

Jenny har ett stort problem =(
Jag köpte ett par fina skidor men nu hittar jag verkligen inga skidskor för det är typ ingen som har sånna =( bu.hu.Jag får faktiskt ont i magen av detta skoletande, och av andra anledningar också..

Det är som en mardröm jag inte kan vakna upp ur.
Jag har nog glömt att nämna hur otroligt perfekt du är. <3

Och den utbildningen som jag ville gå i skara behöver man kemi B till, dumma, dumma nya regler!!! man behövde inte det förut ju!!!! GUD VAD JAG HATAR DET! så nu blir det nog sjuksköterska, om de inte ändrat där med.. jag trodde liksom inte att man behövde kemi B till något?!?!?





Jag kan ha glömt din våldsamhet, jag söker inte mer din sympati

du är så.. yeah yeah, wow wow

Har nyss varit ute och gått ett antal kilometer i djupsnö, fränt.
Igår köpte jag ett par skidor, men nu behöver jag skidskor till dem, och det är en utdöende ras verkar det som, så när jag får tag i dem kanske vintern redan är över, väldigt smidigt.
Hur som helst så var mr. N mycket snäll förra veckan på valpkursen, men idag smet han iväg många gånger, dock kom han tillbaka efter några minuter och flåsade och la sig ner och åt snö, sen sprang han ivåg igen. dumma hund.
Tur för honom att han är söt, när han sover i alla fall.

Blackie och jag var också ute på tur idag och blev jagade av en lastbil, och det fungerar INTE att ta i tyglarna för då bara sprang hon ännu mer, dummerjönsen får damp på snön som blåser i öronen också och springer som en idit för minsta lilla.

Jahopp, imorgon skall jag återgå till skolan och göra ingenting.. som vanligt..

Det klär dig att du tvivlar på din duglighet

idag ska jag faktiskt skriva ett inlägg som faktiskt handlar om något i alla fall.

Nikko gick första gången på valp fortsättning idag och det var... intressant?

Det började faktiskt ganska bra, han hälsade på alla o så, överlycklig. Sen skulle vi ställa oss i en ring o en annan hund skulle gå slalom mellan.. Det gick.. mindre bra, Nikko var så HIMLA glad över att ha träffat alla igen att han bara hoppade runt och skällde och drog och var allmänt galen. det var också två nya hundar i gruppen som inte varit med förut och hon tappade en godis precis vid Nikko o den ville ju han ha då så han började ju morra och skuttade mot honom, men inget mer. kanske visade tänderna. max,
Sen gjorde vi några hundmöten vilket gick över förväntan.
och sen när vi sitter och äter så säger människan att Nikko hade huggit hennes hund? URSÄKTA säger jag?! om morra och visa tänderna är att hugga så måste jag va lite retard. Någon som har egen uppfödning borde väl veta vad en hund gör när den hugger va? den brukar använda sina tänder på den andra hunden, inte bara morra.
Sen skulle vi träna inkallning och Nikko tyckte allt annat än matte var roligare, som vanligt.
Och han skällde konstant men han är ju så himla leksugen, han älskar ju att leka med andra hundar. Så fick vi släppa dom och Nikko och Rambo hittade varandra direkt och lekte i snön så det stod härliga till! fick tyvärr inga bilder men det var riktigt mysigt att se!
Vi hoppas på att nästa träff blir mindre skällig men jag känner min hund tillräckligt för att säga att det blir den inte.

=)

over n. out

Separationsångest Deluxe.
Om jag kommer in i Skara måste jag ju tacka ja känner jag.. men hur ska det bli då?
Flytta från Linköping
Allt som jag känner igen
och lämna alla personer man känner, och lämna hästarna.
usch det är så man seriöst överväger att plugga i linköping för att slippa ångesten. Fast det innebär ju också vissa problem, men kanske bättre för Nikko? Det beror på lite hur framtiden blir tror jag.

Imorgon börjar vi valpkursen igen, Nikko kommer nog bli jätteglad speciellt om Alex är där ^^ och inkallningen går ju som den vill och kan. och allt annat med för den delen. OCH han älskar hästar, absolut inte. skiträdd. skitbra!

Och jag har fått ett mycket störande schema, ledig typ 2 timmar mitt på dagen, vad är meningen med det? hellre skulle man ju ha kompakta dar, och bo i stan så att det går lite bussar.. eller skaffa ett körkort, till studenten jenny, till studenten det lovar jag mig själv.

Idag skulle mamma ta kort på oss, alltså blackie o jag när jag red men det gick ju mycket bra då hon tappade kameran i snön! (Y) tror den mår bra dock.

Nu har jag suttit här i 3 timmar och tänkt dra mig till tv:n och spela guitar hero men det går ju som det går, jag fastnade lite i musiken här känner jag, jag har typ inte lyssnat på musik på hela jullovet, hur överlevde jag? jag kommer ihåg att jag brukade få damp om jag inte fick lyssna på musik men jag verkar inte bry mig längre.
Jag fattar inte det här med bloggande riktigt, det spelar ju ingen roll om jag skriver om mitt liv för ingen läser ju ändå, och grundidén var ju att man skulle kritisera samhället men det orkar jag inte så jag får kritisera mig själv men det känns bättre för jag är ju ändå en del av samhället.. jag är i alla fall ingen videobloggare från sthlm. lol.