skola sucks. donkeypoopey.

jaha, då var två veckor i skolan avklarade och man håller redan på att få rådamp på skiten. Massa arbeten hit &dit och inet en enda ledig helg har man.
Fast det kan ju vara för att jag spenderar min lediga tid i stallet. lah lahlaa

Imrgon ska man visst dra sig iväg till Ullared med mestadelen av familjen, har man tur kanske man även hittar något att ha på sig? för det säljer dom väl där?
Kärringrally på ullared! WOHO!
fast hade ju varit roligare på liseberg *sobs*

Dessutom harajg blivit medlem på neopets. och jag har sötaste lilla hunden som man blir alldeles kär i. dessutom har jag köpt en bok! *glödlampa över huvudet*
Nördvarning på mig men den verkar bra.
En riktig liten james bok hehe

uttömmande fantasi.

Chaos.

stop breathing

Och plötsligt är allting bara så kul.

Nu när skolan har kommit igång igen t'nkte jag att jag skulle komma igång med mitt bloggande igen. det är väl bra.. på sätt och vis.

För min del så har sommaren vvarit ganska död. Jobb jobb jobb 5 dagar i veckan, hem rida, sen åka tillbaka och jobba ännu mer. Så på sätt och vis är det väl skönt att skolan börjar igen, då kanske man äntligen kan få lite struktur på livet haha X)

Nollningen var grymt överskattad btw. det var säkert skitkul om man drack till man spydde, men nejtack, det är gaanska överskattat va? Och sen skulle man upp svintidigt dan efter så det blev lite.. illa. haha fast J. hade ju säkert kul, med oscar, eller nått.

Sommarens höjdpunkt var ändå Liseberg med bror, R. och E.

Just nu sitter jag faktiskt här i sängen och bara glor. det är kul. Dessutom 'r jag über trött så jag garvar åt allting. HAHA

MR, DOLBY! <3