Shut up.

Sitter och läser kommentarer på bloggar, sjukt läskigt hur okunskap sprids verkligen. Speciellt när man ser hästar som bockar, backar och vill dra iväg, surar ihop totalt. "hen är bara pigg", så kommenterar en hel drös med folk att hästen kanske har ont, man kanske inte rider optimalt osv för annars skulle hästen inte bete sig så. Men så kommer det något kvastskaft som tycker att "ja men så gör min häst också, vissa hästar gör bara så".
Jaha, men gör din häst OCKSÅ så? Hmm, ja för inte kan det väl vara så att det kan vara något fel på båda era hästar då? Nej det är klart om din pålle också gör så så måste det ju vara okej.

Bara för att fler har samma problem innebär det inte att man ska ignorera problemet, tvärtom. Ta istället reda på varför, lyssna på människor som besitter mer kunskap, inte på de som har mindre kunskap. Det värsta som finns är folk som tror att de kan mer än de egentligen kan, som inte har någon koll alls och som vägrar lyssna. Man känner alltid sin häst bäst själv men när man uppenbart ser att hästen har ont kanske något bör göras istället för att skratta bort det och skylla på att hästen är busig.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback