Oct. 30, 2013

Igår blev en tur i mörkret i skogen, blev ohälsosamt rädd för köttätande älgar.. Blev senare i stallet ohälsosamt irriterad när änglus fick stå inne från löjligt tidigt igen bara för att hon inte har någon hagkompis. Har hon inte det ränner hon som en tok och att ränna som en tok i lerig hage kan sluta mindre bra för en klump som ängla. Ska i alla fall få testa att ha henne på lösdriften så kanske det går bra. Är dock lite nervös för att hon kommer stå och äta hela tiden men fick testa i en vecka och fungerar det inte är det ju bara att jag har henne på Box igen, men är ju inte nöjd med att ha henne så... Åh jobbigt det ska va. Finns där ingen som antingen har sina höstar inne typ så få timmar som möjligt eller portionsfodrar på lösdrift!? Active stable kanske? Vill ha eget stall hehehe (med ridhus).

Nåväl får se hur allt löser sig, idag kommer Hovis och innan dess ska jag rida. Även rallyträning med herr fis-Nikko som just ligger nedanför sängen och fiser extremt mycket, hua.

Kommentarer
Postat av: Linnea

Ojdå, då kanske det inte var så bra som dom ville få det att låta.. Nåväl, bra att dom har en tanke om det i alla fall. It's something!

2013-10-30 @ 17:43:03
URL: http://linneazakrisson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback