Wall of fame

Eller ja okej den kanske inte är så mycket att ha men jag kände för att sätta upp alla Nikkos rosetter på väggen och det blev ju några stycken i alla fall :D



de tre längst till höger är dock från Clear rounder med Blackie, resten är Nikkos! Dock inte från alla utställningar vi varit på för det är ju vissa där de inte ens delat ut HP, och på SLKs utställning fick han excellent, men inget cert och därför ingen rosett! (även att det nog är priset som värmde mest hehe)  Det andra som jag är mest stolt över är BIR och självklart BIG som kommer från Vreta då han var på sin alldeles första utställning. Han var bara 6 månader och lekte med domaren och vägrade stå still, jag gör det ju bara som miljöträning med.. men han lyckades ändå fånga domarens hjärta och blev BÄST I GRUPP!! För att han skulle hålla sig lugn fick vi går ut och knalla omkring utomhus i leran, fatta om de med samojeden blev sura när vi vann haha, de hade suttit hela dagen och borstat sin hund ;)

Sen har vi vart på en del drive-in där vi fått HP men inte gått vidare och även några andra varav en där han blev BIR. Har bara varit på inoffare förutom en som var SLKs utställning här i Skara, mest för att liksom. Oftast är det ju samojeder eller små söta hundar som går vidare, alltså det är sjukt egentligen för det är ju bara domarnas preferenser som spelar någon roll i slutet.

Nikko är ju jättefin på alla sätt och vis förutom hans svans som inte är rastypisk, nu är han ju kastrerad och även att man faktiskt FÅR ställa kastrerade hundar känns det lite onödigt för han har ju inte alls biffigheten som en testosteronfylld hund har, han fyller ju ut med fett istället ;)
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback